INFO: 06 30 992 00 44

Alapító chippendale táncosok


Üdvözölünk a 22 éves Dance Mission és barátai honlapján!

Köszönjük megtisztelő figyelmedet és egyúttal kérjük hogy a friss és aktuális képek mellett, ne hagyd figyelmen kívül egyedül álló videó repertuárunkat, valódi vendégkönyvünket és őszinte bemutatkozásunkat, melyek hamar meg fognak győzni műsoraink magas színvonaláról és a megbízható lebonyolításáról. A gyönyörű magyar táncos lányokkal is jó kapcsolatot ápolunk, így szükség esetén, női sztriptízt is tudunk ajánlani.

180-190cm magas chippendale fiúk - 90-100kg szívvel és izommal


15 év alatt több ezer chippendale showt csináltunk Havas Zsolttal barátommal. A csapat bejárta Pannonia minden szegletét, és néhány kivétellel a környezõ országokat is(Ausztria, Németország, Szlovákia)...

Alapítóként-, picit a női sztriptíztől eltérően-, kezdettől nem csak a szórakoztatás, de a művészet szolgálata és a női egyenjogúság támogatása is a célunk volt, ezért is választottuk a Dance Mission nevet. Húsz éves pályafutásunk alatt történt több ezer fellépésünk tapasztalatával segítjük most a fiatalabb generációt az általunk képviseltek folytatásához.

GYÖRE PÉTER

James Bond

Image

187 cm romantikus katona, kis machoval fûszerezve.

"Nézz rám, fogd meg a kezem, Ölelj meg, és szeress, S mint a tenger fodrain a napfénynek, szerelmed tükre lesz ezerszeres."

"A legjobb dolog, amit egy férfi csinálhat: megszeretteti magát azokkal, akiket imád."

HAVAS ZSOLT

Latin

Image

Majd 1 méter vállszélességű művészi lélek latin köntösben.

"Ha hagyod, hogy megérintsen, szíved minden dobbanásával erotikus mámor vesz rajtad erőt, mely végigfut testeden, felgyújt minden érzéket benned, s e tűztől boldog valóságban érzed a szerelem és az érzékiség mindenhatóságát."

CSAPAT


Image
Image
Image

15 év alatt több ezer chippendale showt csináltunk Havas Zsolttal barátommal. A csapat bejárta Pannonia minden szegletét, és néhány kivétellel a környező országokat is(Ausztria, Németország, Szlovákia). Előtte és közben végigharcoltuk a történelmet a Magyar Honvédségnél, és különböző filmekben (Artur király udvarában, Hazudós Jákob, A Notre Dame-i toronyőr, Európa Expressz... és 2013-ban a Hercules). Többféle stílusban tanultunk táncolni, igyekszünk ezekből minél többet belecsempészni műsorunkba. Mondhatjuk, hogy mindegyikünkben érzékeny művészlélek szunnyad, amely egyes műsorok drámaiságán talán ki is szűrődik. A sport és a diéta pedig elengedhetetlen egy férfiasan, de még esztétikusan kidolgozott testhez, amely oszlopként tartja a szép mozgás szerkezetét. Kéttagú csapatunkhoz 3 évvel később csatlakozott Kovács Attila neves fotómodell barátunk. Részben átvette hősszerelmes stílusunkat, részben kiegészíti humoros, könnyed előadásaival, de az átlagmagasságot mindenképpen (185 cm-re) növelte. Jó kapcsolatunk van a táncos kollégákkal, és a gyönyörű magyar táncoslányokkal - áraink megközelítőleg egységesek - így igény esetén bármilyen számú és összetételű csapatot össze tudunk állítani. Természetesen számos TV műsorban (TV2-Corridor-love, RTL-Fókusz, M-Sat-Kultúrmagazin, stb.) és újságcikkben (Nők lapja, Fókusz, Mai Nap, stb.) szerepeltünk, igy remélhetőleg már ismerősek vagyunk. Műsorainkat nőnapi, névnapi, szülinapi, baráti, céges, iskolai és nyilvános bulikra ajánljuk. Mint nevünk is mutatja, hivatásunkat misszióként teljesítve küzdünk a világ nőtagjainak egyenjogúságáért minden területen, de főleg a nők - az emberiség egész történelme alatt tabuk, álerkölcsök és képmutatás útján gúzsba kötött - szexuális szabadságáért. Jól hangzott ugye? Az viszont igaz, hogy műsoraink célja nem a nő felajzása, hanem a hódolat kifejezése a kedvességnek, a bájnak, az anyának, egyszóval a Nőnek, melyet mint egy csokor virágot szeretnénk átnyújtani a megrendelő nevében a szeretett hölgy(-ek)nek. Nálunk minden előadáson nőnap van, magánéletünkben pedig minden nap, mert megtanultuk és valljuk, hogy partnerünk szerelmét mindennap ki kell érdemelni és a szeretetbe fektetett energiának van a legfinomabb gyümölcse: a boldogság.

Image
Image
MEGRENDELÉS
Györe Péter
TELEFON
06 30 992 00 44
E-MAIL
gyorepeti@gmail.com